Vali Akbıyık, öğretmenevinde incelemelerde bulundu

Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, yapımı tamamlanan 5 yıldızlı otel konforundaki modern öğretmenevi binasında incelmelerde bulundu.

Vali İdris Akbıyık, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ile birlikte il merkezinde yapımı tamamlanan 5 yıldızlı otel konforundaki modern öğretmenevi binasında incelmelerde bulundu.

7 katlı ve 152 yataklı öğretmenevi binasını gezen Vali Akbıyık, yürütülen çalışmalar hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ve ilgililerden bilgi aldı.

64 çift kişilik oda, 12 suit oda, konferans salonu, çok amaçlı salon ve hamamı bulunan ve 5 yıldızlı bir oteli aratmayan modern öğretmenevi binasının kısa zamanda hizmete açılması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

150 Kovan Gitti
Çukurca’da Newroz Kutlandı
Yol kapatma kararı!
25+ Yayın Tek Noktada
Çalışmalar Resmen Başladı