Vali Akbıyık öğrencilerle satranç oynadı!

Hakkâri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Satranç Federasyonu İl Temsilciliği tarafından Satranç İl Birinciliği Müsabakası düzenlendi.

Yıldızlar kategorisi il genelinde 88 öğrencinin katıldığı müsabakada öğrencilerle bir araya gelen Vali İdris Akbıyık, öğrencilere başarılar dileyerek onlarla satranç oynadı.

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda yapılan müsabakayı Vali Akbıyık'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ve hakemler izledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Kimler Yararlanacak?
Asayiş Olaylarında Yüzde 22 Düşüş
Açıklamalar önemli ama adım yok
Esendere Belediyesi’nde Ağırlandı
Hakkarili Minik Asaf Hayatını Kaybetti