Uzaktan eğitim bugün başlıyor

İlk ara tatilin ardından uzaktan eğitim süreci bugün başlıyor.


Uzaktan eğitime 4 Ocak 2021 Pazartesi gününe kadar devam edilecek.

Birinci dönem ara tatili, 16 Kasım Pazartesi günü başladı ve 20 Kasım Cuma sona ermişti.

Ara tatilde öğretmenler, online mesleki gelişim programlarına katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan kabine toplantısında, 20 Kasım 2020'den 4 Ocak 2021'ye kadar tüm eğitim öğretim faaliyetlerine uzaktan eğitim yoluyla devam edilmesi kararı alınmıştı.

Okul öncesi eğitim kurumlarında yüz yüze eğitim verilecek

Bakanlık ile ilgili kurumlar arasında yapılan istişareler sonucunda ise resmi ve özel anaokulu, ana sınıfı ve uygulama sınıflarında haftada 5 gün yüz yüze eğitim yapılmasına karar verildi.

Okul öncesi eğitim kurumlarında, haftada 5 gün ve günde 6 saat yüz yüze eğitim yapılacak ve bir etkinlik saati 30 dakika olacak şekilde planlanacak.

Fiziki imkanları uygun okul öncesi eğitim kurumlarında, salgınla ilgili tüm tedbirlerin alınması şartıyla çocuk kulüpleri açılabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Eğitim Haberleri

Halk Eğitim kurslarına yoğun ilgi
2 kentin bazı ilçelerinde okullara kar tatili
Dört ilde eğitime kar engeli
Okul müdüründen 'topuklu ve etek boyu uyarısı'
Okul yemeğinden zehirlenen 145 öğrenci hastaneye kaldırıldı