Türkiye'de 31 ilde sokağa çıkma yasağı uygulaması başladı

Türkiye'de koronavirüs salgını nedeniyle, 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta hafta sonu için ilan edilen sokağa çıkma yasağı uygulaması başladı

Türkiye'de koronavirüs salgını nedeniyle, 30 büyükşehir ve kömür işletmelerinde çalışan nüfusun yoğun olması nedeniyle riskli görülen Zonguldak'ta hafta sonu için yeniden ilan edilen sokağa çıkma yasağı uygulaması başladı.

Sokağa çıkma yasağı Pazar gecesi 24:00'e kadar devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gün İçinden Haberleri

Cansız bedenine ulaşıldı
8 Ölü, 26 Yaralı
Cizre’de acı haber: 2 ölü 8 Yaralı
Muradiye Şelalesi’ne ziyaretçi ilgisi
15 tutuklama