Türkiye Birincisi Öğrenci Mikail Kameri Esendere Belediyesi’nde Ağırlandı

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’nda Türkiye birincisi olan Özel Kanıt Koleji öğrencisi Mikail Kameri, Hakkari’nin Esendere ilçesinde belediyede ağırlandı.

Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen turnuvada birincilik elde ederek ilçeye büyük bir gurur yaşatan Mikail Kameri’yi belediyede misafir etti. Başkan Büyüksu, üstün başarısından dolayı Kameri’yi tebrik ederek kendisine hediye takdim etti.

Başkan Büyüksu, bu önemli başarıda emeği bulunan okul müdürü Zeki Karay ve öğretmenlere teşekkür ederken, Mikail Kameri’ye eğitim hayatında başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Silahlı kavgaya 4 tutuklama
Uyuşturucuyla Yakalandı
Şüphelisi tutuklandı
Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi
Kontrolden çıkan araç TIR'ın altına girdi