TikTok Türkiye'ye temsilci atayacak

TikTok'un sosyal medya yasası uyarınca Türkiye'ye temsilci atayacağı açıklandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, sosyal medya platformu TikTok'un, sosyal medya yasası uyarınca Türkiye'ye bir temsilci atayacağını duyurdu.

Sayan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "VK ve YouTube’un ardından bugün yaptığımız görüşmeler neticesinde TikTok da temsilci atayacağını açıkladı. Temennimiz diğer sosyal ağ sağlayıcıların da bir an önce temsilcilerini bildirmeleri ve yükümlülüklerini yerine getirmeleri" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

Çerçeve yasa için şart koştu
Yeni Bir Instagram Hesabının İlk 30 Günü: Hafta Hafta Uygulanabilir Plan
Diş Problemlerinde Doğru Tedavi Nasıl Belirlenir?
Korkutan deprem
7 ilçenin belediye başkanı istifa etti