Tenisçilerden Vali Toprak'a ziyaret

Mersin'de yapılan Okullararası Tenis Grup Müsabakalarında dereceye giren Hakkâri Anadolu Lisesi Erkek Tenis Takımı Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ı ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Mersin’den başarı ile dönen Hakkâri Anadolu Lisesi Erkek Tenis Takımı, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, ve Okul Müdürleri Kazım Gür ile birlikte Vali Toprak’ı ziyaret ettiler. 

Vali Toprak, Hakkâri’de düzenlenen Okullararası Tenis Yarışmasında il birincisi olan ve Mersin’de gerçekleşen Okullararası Tenis Grup Müsabakalarına da katılarak başarı elde eden sporcuları tebrik etti.

21 takımın katıldığı erkekler tenis müsabakalarda 4. Grup’ta mücadele eden ve rakiplerini yenerek grubunda birinci olan Hakkâri Anadolu Lisesi Tenis Takımı sporcularını kutlan Toprak, sporculardan aynı başarıyı 15-19 tarihleri arasında İzmir'de yapılacak olan Okullararası Tenis Türkiye Şampiyonası’nda da göstermelerini istedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

2 polis amiri hayatını kaybetti
3 gazeteci tutuklandı
Arama sona erdi
Taksim 1 Mayıs kutlamalarına kapalı
İkinci yüzyıl vurgusu