Şili'de deprem

Şili'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Cobquecura olan deprem nedeniyle can veya mal kaybı yaşanmadı.

Güney Amerika ülkesi Şili'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Şili Üniversitesi Ulusal Sismoloji Merkezi'ne göre, merkez üssü ülkenin Cobquecura kenti olan 6,4 büyüklüğündeki deprem, yerin 111 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

AA'nın aktardığına göre, deprem nedeniyle herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı. Sarsıntı, Maule, Biobio ve O'Higgins kentlerinde de hissedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Dünya Haberleri

Durumları kötü'
Çatışma kimsenin faydasına değil
22 kişi hayatını kaybetti
Tartıştığı kocasının cinsel organını tamamen kesti
70 Bin 354 Ölü, 171 Bin 30 Yaralı