Şık modeller uygun fiyat Hakkari FAM’da! 'Her şeyin zamlı olduğu dönemde kaçırmayın!

Hakkari’de Fam Teksti fabrikasında üretilen bay, bayan ve çocuk eşofman takımları, Kazak, Sivit, Kapşonları toptan fiyatına perakende satışına başlandı. Üstelik fiyatlar çok uygun bir arada.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin Biçer Mahallesinde bulunan İş Geliştirme Merkezi (Eski hisaş) tesislerinde iş insanı İsmail Çatal’a ait FAM Tekstil fabrikasında şık ürünler cebinize uygun fiyatlar ile perakende satışa başladı.

FAM’da üretilen bay, bayan ve çocuk iç çamaşırları, eşofman takımları, Kazak, swit ve kapşonlar, Boydan elbiseler, 15, 20, 30, 40, 50 TL’ye değişen fiyatlar ile hizmetinizde

Hakkari’de 35 yıldır bu sektörde hizmet veren ve kentin tek markası FAM Tekstil fabrikasının sahibi İsmail Çatal, 'Önümüzde ay Irak'ın Duhok kentinde mağaza açmayı düşünüyoruz, her şeyin zamlı olduğu dönemde halkın yararına hiç zam yapmadan hatta bazı ürünlerimizde indirimli satış uygulamasına geçildiğini söyledi.

Kenti üretimleri olan şık modelleri Hakkari halkına çok özel fiyatlar ile satışta çıkarttıklarını belirten Çatal, Üretip sattığımız ürünlerin garantisini veriyoruz tüylendiği anda bozulma reformu renk değişimi olduğu anda geri iade alıyoruz'' dedi.

İLETİŞİM :0530 324 7422

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Reklam Haber Haberleri

LGS Konuları ve Soru Dağılımı: Rehberim Sensin ile Detaylı Hazırlık
Paketleme Makineleri ve Kaliteli Ambalaj Çözümleri
Acar Organizasyon'dan Bayram mesajı
Karataş Arçelik'ten Bayram mesajı!
Zeki Adıyaman'dan Bayram mesajı!