Şemdinli'de üs bölgeye saldırı: 2 şehit

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Tekelli üs bölgesine düzenlenen saldırıda 1 asker ile bir sivil şehit oldu. 2 asker ve 1 sivil de yaralandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER 
 
Alınan bilgilere, Şemdinli'deki Tekeli Üs bölgesine doçka ve katyuşa ile saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 asker ve 1 sivil şehit olurken 2 asker ve 1 sivil de yaralandı.
 
Yaralılar Yüksekova Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, bölgede operasyon başlatıldığı öğrenildi. 
 
Valilikten saldırı ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "23.09.2017 günü İlimiz Şemdinli İlçesi Tekeli Taburuna bağlı 2867 rakımlı tepeye sınırın Irak tarafından bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan havan, roket ve doçka atışı sonucu, modüler üs bölgesi çalışmasında görevli 1 işçi ve bölge emniyetinden sorumlu 1 askeri personel Şehit olmuştur, 2 askeri personel ise yaralanmıştır. Yaralı personellerin tedavileri sevk edildikleri Yüksekova Devlet Hastanesinde devam etmektedir. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatılmış olup, konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

2 polis amiri hayatını kaybetti
3 gazeteci tutuklandı
Arama sona erdi
Taksim 1 Mayıs kutlamalarına kapalı
İkinci yüzyıl vurgusu