Şemdinli'de pompalı tüfek ve 2 bin 810 paket kaçak sigara ele geçirildi

Şemdinli'de 16 adet yarı otomatik pompalı tüfek ve 2 bin 810 paket kaçak sigara ele geçirildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Milli Savunma Bakanlığı, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi hudut hattında yapılan arama tarama faaliyetlerinde 16 yarı otomatik pompalı tüfek ve 2 bin 810 paket kaçak sigara ele geçirildiğini duyurdu.

 Bakanlık, "Hudut Birliklerimiz tarafından Hakkari/Şemdinli hudut hattında yapılan arama tarama faaliyetlerinde 16 adet yarı otomatik pompalı tüfek ve 2 bin 810 paket kaçak sigara ele geçirildiğini duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Tahrip olan yollarda çalışma!
Turizme kazandırılmayı bekliyor
Kadın Emeğini Pazara Taşıdı
Başkan Akboğa'dan tepki!