Selahattin Demirtaş'tan Suruç resmi

Selahattin Demirtaş, Suruç Katliamı'yla ilgili bir resim çizdi. Çizimi Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş kamuoyuyla paylaştı.

HDP’nin önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Suruç Katliamı’nın 4’ncü yılında cezaevinden bir resim çizdi.

Edirne Cezaevi’ndeki eşini ziyaret eden Başak Demirtaş, Twitter hesabından resmi paylaşarak, “Selahattin, Suruç’ta katledilenler ve yaralananlar için BEKSAV’ın başlattığı çalışmaya destek sunmak amacıyla bu resmi gönderdi. Suruç ailelerine @beksav_’a ve tabi hepinize selamları vardı…” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gün İçinden Haberleri

CHP'den 53 sayfalık rapor
Erdoğan sürecin siyasi riskini almak istemiyor
52 Şoför Yeniden İşe Alındı
Van sorunları için buluştu
2 metre buz sarkıtları oluştu