Şarkıcı Oğuz Yılmaz hayatını kaybetti

Şarkıcı Oğuz Yılmaz, dün öğlen saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede 53 yaşında hayatını kaybetti.

Yılmaz'ın cenazesi, bugün öğlen namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

DHA'nın aktardığı haberde sanatçının yakın arkadaşı müzisyen Ufuk Özel, "Geçen aylarda kalbinde olan bir sıkıntı sebebiyle stent takılmıştı. Sağlık problemleri vardı. Bugün de kalp krizi geçirdi. Hastaneye getirdiler ama kurtaramadılar ve vefat etti" diye konuştu.

Ayrıca Yılmaz'ın yeni bir albüm hazırlığında olduğu öğrenildi.

Yılmaz, “Bas Bas Paraları Leyla’ya” ve “Çekirge” şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gün İçinden Haberleri

Cansız bedenine ulaşıldı
8 Ölü, 26 Yaralı
Cizre’de acı haber: 2 ölü 8 Yaralı
Muradiye Şelalesi’ne ziyaretçi ilgisi
15 tutuklama