Sancak'tan Peker'e yanıt: Suriye'de ticaretim olmadı, Albayrak evime gelmedi

Sedat Peker'in kendisi hakkındaki iddialarını yalanlayan Murat Sancak, "Suriye'de bir kibrit çöpü ticaretim olmadı" dedi. Berat Albayrak için de, "Evime gelse şeref duyarım" yanıtını verdi.

Sedat Peker bugün yaptığı açıklamalarda, Suriye'ye gönderilen silahlar ve yasadışı ticarete ilişkin yeni iddialarda bulundu. Suriye'de büyük çaplı kaçak ticaret işleyişinde önce  Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı'nın onayının alınması gerektiğini belirten Peker, ardından Murat Sancak, Ramazan Öztürk ve el Nusra sorumlusu Ebu Abdurrahman'a başvurulduğunu ve halen bu işleyişin sürdüğünü anlattı. 

Organize suç örgütü lideri olmaktan hakkında arama kararı olan Sedat Peker'in, Suriye'deki yasadaşı ticaretin saç ayaklarına ilişkin bu açıklamasına ve eski Bakan Berat Albayrak'ın kendisinin evinde kaldığı iddiasına ilk yanıt Murat Sancak'tan geldi. 

MT Grup Yönetim Kurulu Başkanlığı ile BMC Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, söz konusu iddiaları yalandı. Sancak şu açıklamayı yaptı:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

Bartholomeos’a ziyaret
Kadın elinin değdiği yerde huzur ve düzen olur
Bu Suçlar Yararlanamayacak
Komisyon ile paylaşılması
Öcalan açıklaması