Saldırılarda 205 çocuk öldü

Ukrayna, Rus ordusunun saldırılarında 205 çocuğun hayatını kaybettiğini, 362 çocuğun yaralandığını açıkladı.

TRT'nin haberine göre, Ukrayna Başsavcılığı, Rus ordusunun bombardımanlarında 1000'den fazla eğitim kurumunun hasar gördüğünü, bunlardan 95'inin tamamen yıkıldığını duyurdu.

İlgili açıklamaya göre, Rusya'nın saldırılarına başladığı 24 Şubat'tan bugüne kadar 205 çocuk hayatını kaybetti, 362 çocuk yaralandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Dünya Haberleri

10 bin kişi tahliye edildi
Kürtlere yönelik ırkçılığa yanıt
Kanı yerde kalmayacak
2026 kehanetleri gündemde
Tarihi görüşme