Sakarya'da işçilere saldıranlar serbest bırakıldı

Mardin'den Sakarya'ya fındık toplamaya gelen işçilere saldıran 2 kişi serbest bırakıldı.  

Mardin'den mevsimlik işçi olarak fındık toplamak üzere Sakarya’ya gelen işçilerin işveren ve köylüler tarafından ırkçı saldırıda darbedilmesine dair gözaltına alınan 2 kişi adliyedeki ifade işlemlerinin ardından adli kontrol uygulamasıyla serbest bırakıldı. 
 
Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kocaali Cumhuriyet Başsavcılığınca, olaya karıştığı belirlenen K.C. ve H.C. hakkında "tehdit" ve "yaralama" iddiasıyla gözaltı kararı alınmıştı. Jandarma tarafından yakalanan şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye getirildi. Savcılık sorgularının ardından nöbetçi hakimliğe çıkarılan 2 kişi, adli kontrol şartıyla salıverildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

Kürtler savaşa çekilmek istendi
Süreç ve Yasa Çağrısı
Heyetten Açıklama
Hakkari Boya Badana: Sarp Dağların ve Sert Kış Şartlarının Zorluklarına Uygun Çözümler
Süreç Sabote Ediliyor