Sahipsiz köpek, kazaya neden oldu: 16 inşaat işçisi yaralandı

İşçileri taşıyan bir servisin devrilmesi sonucu 16 kişi yaralandı.

Diyarbakır’da işçileri taşıyan bir servisin devrilmesi sonucu 16 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Çınar ilçesi Diyarbakır–Viranşehir kara yolu Ardantepe Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 34 LHL 23 plakalı işçi servisi minibüsü, yola çıkan sahipsiz köpeğe çarpmamak için manevra yaptığı sırada kontrolden çıktı. Kontrolünü kaybeden minibüs yol kenarına devrilerek durabildi.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Devrilen minibüste bulunan ve çeşitli yerlerinden yaralanan 16 kişi, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla kentteki farklı hastanelere kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gün İçinden Haberleri

Ne zaman dur diyeceksiniz?
Kanaldan ilk açıklama geldi
Otomobiller çarpıştı: 5 ölü
CHP'den 53 sayfalık rapor
Erdoğan sürecin siyasi riskini almak istemiyor