Rahmi Koç'tan tepki çeken sözlerinden sonra ilk açıklama!

İzmir’de bir hastanenin açılışında yaptığı açıklamalar nedeniyle eleştirilerin hedefi olan iş insanı Rahmi Koç, kamuoyuna yansıyan sözleri nedeniyle özür diledi.

Konuya ilişkin açıklama, Koç Holding tarafından sosyal medya üzerinden paylaşıldı.

Rahmi Koç: Üzüntümü samimiyetle paylaşmak isterim

Rahmi Koç açıklamasında, herhangi bir kişi ya da kimliği hedef alma niyetinin bulunmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Herhangi bir kimliği hedef alma niyeti taşımadığım sözlerim için içtenlikle özür diliyorum. Üzüntümü samimiyetle paylaşmak isterim.”

Koç, açıklamasında kamuoyunda oluşan rahatsızlıktan dolayı duyduğu üzüntüyü de dile getirdi.

Açıklama sosyal medya hesabından paylaşıldı

Koç Holding’in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Rahmi Koç’un açıklamasına yer verildi. Açıklamada, söz konusu ifadelerin herhangi bir kesimi hedef almak amacı taşımadığı savunulurken, yaşanan tartışmalar nedeniyle özür mesajı yayımlandı.

Ne olmuştu?

Rahmi Koç, İzmir’de gerçekleştirilen bir hastane açılışında yaptığı konuşmada kullandığı bazı ifadeler nedeniyle sosyal medyada ve kamuoyunda tepki toplamıştı.

Konuşmada sarf ettiği sözlerin belirli bir kimliği hedef aldığı yönünde eleştiriler yapılırken, açıklamalar kısa sürede gündem olmuştu. Tepkilerin ardından Rahmi Koç, Koç Holding’in sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı mesajla özür dileyerek sözlerinin herhangi bir kimliği hedef alma amacı taşımadığını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

Oto Ekspertiz Fiyatları 2026: Araç Ekspertiz Ücreti Ne Kadar?
PUBG Mobile UC Nedir, Ne İşe Yarar? UC Kullanım Rehberi
Ak Parti ile görüştü
23 Yaşındaki Gencin Cansız Bedenine Ulaşıldı
Meclis yaza girmeden yasayı çıkarmalı