Putin Erdoğan'a başsağlığı diledi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun Rusya lideri Putin ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında bir telefon görüşmesi yapıldığını ve yüz yüze görüşme kararı alındığını söyledi.

İdlib’de TSK’ya yönelik saldırının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya lideri Putin telefonla görüştü. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “İki liderin en kısa sürede yüz yüze görüşmeleri kararlaştırıldı” açıklamasını yaptı.


 
Kremlin tarafından da aynı açıklama yapılarak, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayarak başsağlığı dilediği belirtildi. Liderlerin görüşmede İdlib’de yaşanan süreci ve saldırıya ilişkin bilgileri de paylaştığı öğrenildi.

Fahrettin Altun Rus tarafına, Suriye yönetiminin Soçi mutabakatına uymasının beklendiğinin iletildiğini ve bugün ABD, Fransa, Almanya ve İngiltere devlet başkanları ile Erdoğan arasında da görüşmeler olacağını açıkladı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

Tiktok Filigransız Video İndir (2026) – %100 Çalışan Güncel Yöntemler
Hakkari Çekici ve Yol Yardım: Zirvelerin Gölgesinde Güvenli Yolculuk
Ekonomide Geri Dönüşümün Gücü: Güncel Hurda Fiyatları ve Profesyonel Hurdacı CeysanGeriKazanim.com
kitapbasimmerkezi.com Türkiye’nin En Güvenilir Kitap Basım Sitesi Mi?
YKS Öğrenci Danışmanlığı Nedir? Başarıyı Artıran Profesyonel Destek Sistemi