PKK’nin silah bırakacağı tarih belli oldu

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, "PKK, 11 Temmuz Cuma günü Irak'ın Süleymaniye kentinde silah bırakacak." dedi.

PKK, 11 Temmuz Cuma günü Süleymaniye ilinde  silah bırakacak" ifadesini kullanan Gergerlioğlu, bunun, önemli ve tarihi bir gün olacağını söyledi. Gergerlioğlu, "Sürecin yürümesi için bir önemli adım atılacak. Töreni yüzlerce gazeteci, sivil toplum aktivisti takip edecek; dünyanın gözü burada olacak." Dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Dere Yatağında İstinat Duvarı Çöktü
Taziye ve Teşekkür Mesajı
Deplasmanda Farklı Galibiyet
Sefer Saatleri ve Güzergâh Talebi
Barış Süreci Bu Kez Engellenemeyecek