Özel: Canımıza tak etti! Gül gündemimizde yok

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den Gül çıkışı: CHP’nin gündeminde Abdullah Gül diye bir isim olmadı, şimdi de yok, olmayacak ta.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP’de Cumhurbaşkanlığı adayı olarak geçen Abdullah Gül’e ilişkin açıklama yaptı. Özel, Gül’ün isminin hiç gündemlerinde olmadığını söyledi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in Twitter’dan yaptığı açıklama şöyle: “YETER… Bu kadar spekülasyon canımıza tak etti. Bütün amaç bizim içimizde bir tartışma yaratıp moralimizi düşürmek CHP’nin gündeminde Abdullah Gül diye bir isim olmadı, şimdi de yok, olmayacak ta.”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

Kırşehir Su Tesisatçısı — Karasal İklim ve Kireçli Su Kaynaklı Tesisat Sorunlarına Kesin Çözüm
Kürtler savaşa çekilmek istendi
Süreç ve Yasa Çağrısı
Heyetten Açıklama
Hakkari Boya Badana: Sarp Dağların ve Sert Kış Şartlarının Zorluklarına Uygun Çözümler