Oy ve ötesi, Hakkari'de´Müşahit´arıyor

Türkiye'de şeffaf ve denetlenebilir seçim hedefi doğrultusunda bir araya gelen gönüllülerden oluşan Oy ve Ötesi, Hakkari'de müşahit arıyor.

Şeffaf ve denetlenebilir seçim hedefi doğrultusunda bir araya gelen gönüllülerden oluşan Oy ve Ötesi, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri için de sandık güvenliğine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Kurulduğu 2014 yılından beri 50 bine yakın gönüllüyle çalıştığını belirten Oy ve Ötesi, faaliyetlerini tarafsız ve bağımsız bir şekilde yürüttüğünü belirterek, Hakkari'de görevlendirilecek 'Müşahit' arıyor

Hakkari il genelinde 'Gönüllü sandık gözlemcisi (müşahit) olmak isteyenlerin https://www.gonulluyonetimi.org sitesinden başvurması istendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

2 Kişi Yaşamını Yitirdi
Yollar Yarışma Parkuruna Döndü
Yarışma Öncesi Yoğun Antrenman!
Öğrencilere Trafik Bilinci Aşılandı
Dünya İnsan Hakları Günü Mesajı