Okay ailesinin acı günü!

Kamil Koç'un Van yazıhanesi sahibi Nedim Okay evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari - Van - Van Hakkari arasında yolcu taşımacılığı yapan Kamil Koç'un Van yazıhanesi sahibi Nedim Okay bu sabah evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Okay'ın cenazesi yapılacak otopsi işleminin ardından Van'da Selim Bey Mezarlığında toprağa verilecek.

Evli ve 4 çocuk babası 56 yaşında hayata veda eden Nedim Okay için koronavirüs tedbirleri kapsamında taziye kurulmayacağı öğrenildi.

Taziye iletişim: Ağabeyi : Recep Okay: GSM: 0506 934 81 88 

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hakkari Haberleri Haberleri

Gözaltına alındı
Hastalara Moral Ziyareti
ESOB Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Yeni Aile Sağlığı Merkezi açıldı
CHP'ye ziyaret