Muharrem Tekin TESK yönetimine girdi

Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Tekin, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Şemdinli Esnaf ve Sanatkar Odası ile Şoförler Odası başkanlığından Hakkari Esnaf Odaları Birliği Başkanlığına seçilen ve bu görevi ikinci dönemde de sürdüren Muharrem Tekin esnaf temsilciliğinde önemli bir göreve getirildi.

Sosyal Medya hesabında paylaşımda bulunan Başkan Tekin, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildiğini duyurdu.

Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da daha güçlü bir şekilde Hakkari Esnaf ve Sanatkarlarının sesi olacağı mesajını veren Tekin, "Esnafımızın sorunlarını her platformda en iyi şekilde gündeme getiremeye devam edeceğim" dedi.

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hakkari Haberleri Haberleri

Maden eylemi meclise taşındı
7 büyüklüğünde deprem riski var
‘Aile Sağlık Merkezi' yapılıyor
Hakkari İİMEK toplantısı yapıldı
Konteyner kurulumu başladı