Müdür Salih Kaya'nın Şemdinli ziyaretleri

Hakkari Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya Şemdinli İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER
 
Hakkari Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Ekim ayı toplantısını Şemdinli ilçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirdi. 
 
Toplantıda konuşan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya; Şemdinli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nün Şemdinli halkı için hayırlı olmasını diledi.
 
Daha önce Hakkari Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nce yürütülen iş ve işlemlerin bundan sonra Şemdinli'de yapılabileceği mesajını veren Kaya, "Şehit Yakınları Gazi ve Gazi Yakınları iş ve işlemleri ile Evde Bakım, Sosyal Ekonomik Destek ve diğer bütün iş ve işlemler artık Hakkâri il merkezine gelmeden burada rahatlıkla yapılacaktır” dedi.
 
Kaya ve beraberindekiler ilçe merkezinde sosyal destekten faydalanan aileleri ziyaret ettiler.
 
Ziyaret ettiği ailelere Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ın selamlarını ileten Müdür Kaya şunları söyledi: "Vatan uğruna şehit olmuş kardeşlerimizin aileleri bize emanettir. Şehit aileleri ve gazilerimizi ziyaret ederek onlarla yakından ilgilenmek en öncelikli işlerimizden biridir. Herhangi bir sorun veya sıkıntınızda biz her zaman yanınızda olacağız. Kapılarımız sizlere her zaman açık olacaktır. Evlatlarını bu vatan uğruna feda eden güzide insanlara vefa borcunu ödemek mümkün değil" dedi.
 
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şehit aileleri, evlerine konuk olan İl Müdürü Kaya ve beraberindeki kuruluş müdürlerine teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Maden eylemi meclise taşındı
7 büyüklüğünde deprem riski var
‘Aile Sağlık Merkezi' yapılıyor
Hakkari İİMEK toplantısı yapıldı
Konteyner kurulumu başladı