Mithat Sancar Meclis Başkanvekili oldu

Pervin Buldan'ın Eş Genel Başkan seçilmesinin ardından boşalan Meclis Başkanvekilliği'ne HDP Mardin Milletvekili Mithat Sancar getirildi.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, partisinin grup toplantında Meclis Başkanvekilliği için yeni ismi açıkladı. Buldan, kendisinin eş genel başkan seçilmesinden sonra boşalan Meclis Başkanvekilliği görevine Mardin Milletvekili Mithat Sancar’ın getirildiği duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

Detaylar netleşmeye başladı
Yeniden yapılanma süreci başladı
8 milletvekili gözaltında
2 Bin 763 Kontrol Noktası Kaldırıldı
Küçük Daire Dekorasyonu İçin Alan Kazandıran 15 Profesyonel Öneri