Las Vegas saldırganı 64 yaşında çıktı

Las Vegas'ta en az 50 kişinin kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan silahlı saldırıyı düzenleyen kişinin kimliği belli oldu

ABD’nin Nevada eyaletindeki Las Vegas kentinde en az 50 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıyı düzenleyen kişinin kimliği belli oldu. Mandalay Bay Hotel’in casinosundaki bir konsere, otelin 31’inci katından otomatik silahla ateş açan kişinin 64 yaşında ABD’li Stephen Paddock olduğu açıklandı.

Paddock, düzenlediği saldırının ardından polisin düzenlediği operasyon sonucu öldürüldü. Polis, yaptığı açıklamada saldırıyı düzenleyen kişinin her hangi militan bir örgütle ilişkisinin olmadığına inandıklarını kaydetti. Paddock’a ait olduğu öne sürülen bir fotoğraf paylaştı.

Polis, konser alanına tek bir kişinin ateş açtığını açıklamasına rağmen saldırıyla ilişkili olduğu iddiasıyla Marilou Danley isimli bir kişinin arandığını belirtti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

18 Şüpheli Tutuklandı
Tiktok Filigransız Video İndir (2026) – %100 Çalışan Güncel Yöntemler
Hakkari Çekici ve Yol Yardım: Zirvelerin Gölgesinde Güvenli Yolculuk
Ekonomide Geri Dönüşümün Gücü: Güncel Hurda Fiyatları ve Profesyonel Hurdacı CeysanGeriKazanim.com
kitapbasimmerkezi.com Türkiye’nin En Güvenilir Kitap Basım Sitesi Mi?