Kulp Belediyesi’ne kayyum atandı

Diyarbakır’ın Kulp İlçe Belediyesi’ne İlçe Kaymakamı Mustafa Gözlet kayyım olarak atandı.

Diyarbakır’ın Kulp ilçesi kırsalında 7 kişinin öldüğü, 10 kişinin yaralandığı saldırıyla ilgili tutuklanan HDP’li Kulp Belediye Eşbaşkanı Mehmet Fatih Taş’ın yerine Kulp Kaymakamı Mustafa Gözlet kayyım olarak atandı.

Valilikten yapılan açıklamada, Taş’ın hakkında devam eden 5 ayrı soruşturma ve 1 kovuşturma bulunduğu belirtildi.

Saldırının ardından başlatılan soruşturmada, olay yerinde patlamadan kısa süre önce belediyeye ait aracın görüldüğü iddiası üzerine HDP’li Taş, gözaltına alınmış dün akşam saatlerinde de tutuklanmıştı.

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri

Tiktok Filigransız Video İndir (2026) – %100 Çalışan Güncel Yöntemler
Hakkari Çekici ve Yol Yardım: Zirvelerin Gölgesinde Güvenli Yolculuk
Ekonomide Geri Dönüşümün Gücü: Güncel Hurda Fiyatları ve Profesyonel Hurdacı CeysanGeriKazanim.com
kitapbasimmerkezi.com Türkiye’nin En Güvenilir Kitap Basım Sitesi Mi?
YKS Öğrenci Danışmanlığı Nedir? Başarıyı Artıran Profesyonel Destek Sistemi