Kızılay'dan Hakkari halkına kan bağışı çağrısı

Türk Kızılay'ı Hakkari Şubesi 'Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır' diyerek Hakkari halkına kan bağışı yapma çağrısında bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türk Kızılayı Hakkari Şubesi Başkanı Recep Bozkurt Kızılay kan bağışı aracının 4 gün boyunca kentin farklı noktalarında hizmet vereceğini söyledi.

Halka kan bağışı çağrısı yapan Başkan Bozkurt, "Türk Kızılay mobil kan bağış aracımız 4 -7 Nisan tarihleri arasında Hakkari Merkez'de hizmet verecektir. 4 Nisan'da Hakkari Belediyesi karşısında kan bağışı alacağız, 05 Nisan'da ise polis haftası dolayısıyla mobil kan bağışı aracımız Emniyet Müdürlüğü hizmet binası önünde polis kardeşlerimizden kan bağışı alacaktır. Yine 06 - 07 Nisan tarihlerinde ise belediye başkanlığı hizmet binasının karşısında öğleden sonra saat 15 itibarıyla başlayıp akşam iftardan sonra saat 24'e kadar kan bağışı alımı devam edecektir. Tüm hayırsever Hakkari halkımızı kan bağış aracımıza bekliyoruz. Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Kan bağışına tüm Hakkari halkımızı davet ediyoruz." dedi. 

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hakkari Haberleri Haberleri

Voleybolun Kazananı Fair-Play Oldu
AR-GE Projeleriyle Güçleniyor
Öğrencilerle Tecrübelerini Paylaştı
Tuncer Bakırhan'dan Açıklamalar
Büyük Yankı Uyandırdı!