Kılıçdaroğlu’ndan Gergerlioğlu’na telefon

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan HDP’li Gergerlioğlu’nu aradı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis’te “Adalet Nöbeti”nin 5’inci gününde zorla gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu’nu telefonla aradı.

Gergerlioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sayın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beni aradı, skandalı kınadı. Sağolsun, teşekkür ederim. Zulme karşı ortak payda çok önemlidir.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gün İçinden Haberleri

Acı Haber: 6 ölü, 11 yaralı
Belediye başkanı beraat etti
Genç Kadın Ölü Bulundu
Ranta geçit vermeyeceğiz
Kürtleri sıkıştığınızda hatırlamayın