Kestikleri ağaç az daha sonları oluyordu

Hakkari'nin Derecik ilçesinde kurumuş ağacı kesmeye çalışan 3 kişi, az daha canlarından oluyordu.

Derecik ilçesine bağlı Suçıktı köyünde yaşayan Celal Sönmez, evinin önündeki ceviz ağacının kurumuş dallarını kesmek için köydeki iki kişiden de destek alarak işe koyuldu. Hızarla kesilen ceviz ağacının kurumuş dalı, büyük bir gürültüyle düştü. Koca dalın altından kalmaktan son anda kurtulan Sönmez ve beraberindekilerin yaşadığı panik ise cep telefonuyla görüntülendi.

Ağacın kuruyan dalını kesmek istediklerini ifade eden Sönmez, “Düşeceği aklımızdan geçmiyordu. Sadece kurumuş dallarını kesiyorduk. Hemen yanımda 2 kişi daha bulunuyordu. Allah'tan kimsenin üzerine düşmedi. Kurumuş dalları kesmemizle ağaç tamamen devrildi” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Ahır Kar Yüküne Dayanamadı
Kaza meydana geldi
Çözüm Süreci Ziyaretleri
Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
Hakkârili Oyuncuya Ağır Ceza