Kerkük'te deprem

Kerkük'te saat 00.43'te 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'ın verdiği bilgiye göre sarsıntının derinliği 7 kilometre olarak kaydedildi.

Irak'ın Kerkük kentinde 4,8 büyüklüğünde deprem oldu.

AFAD Deprem Dairesi'nin verdiği bilgiye göre, saat 00.43'te merkez üssü Kerkük olan 4,8 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesine 223 kilometre mesafede meydana gelen depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

Çerçeve yasa için şart koştu
Yeni Bir Instagram Hesabının İlk 30 Günü: Hafta Hafta Uygulanabilir Plan
Diş Problemlerinde Doğru Tedavi Nasıl Belirlenir?
Korkutan deprem
7 ilçenin belediye başkanı istifa etti