Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ‘Van’ talimatı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba başkanlığında heyet kuruldu.

Parti Meclisi Üyesi ve Ankara Milletvekili Tekin Bingöl ile Ankara Milletvekili Nihat Yeşil’den oluşan heyet, İran depreminden etkilenen Van’da yürütülen çalışmalara destek verilmesi ve hasar oluşan bölgelerde incelemelerde bulunulması amacıyla Van’a gidecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

Çerçeve yasa için şart koştu
Yeni Bir Instagram Hesabının İlk 30 Günü: Hafta Hafta Uygulanabilir Plan
Diş Problemlerinde Doğru Tedavi Nasıl Belirlenir?
Korkutan deprem
7 ilçenin belediye başkanı istifa etti