Karı-koca inşaat halindeki binanın asansör boşluğuna düştü

Yüksekova'da Yeşildere mahallesinde bulunan bir inşaatta dengesini kaybederek asansör boşluğuna düşen kadın hayatını kaybetti.

Olay, Akşam saatlerinde Yeşildere Mahallesi'nde bulunan bir binanın inşaatında meydana geldi. 

Alınan bilgilere göre, Eşi Emirhan Düzen'e yemek götürürken dengesini kaybeden Hülya Düzen ve Onu kurtarmaya çalışan kocası Emirhan Düzen asansör boşluğuna düştü. 

Ağır yaralanan çift Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Hülya Düzen kurtarılamadı.

Emirhan Düzen'in tedavisi sürerken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

2 Aracın üzerine yine taş düştü!
Hakkâri Devlet Hastanesi’ne Teşekkür
Dev Kaya Evin Yatak Odasına Girdi
Berat Kandili Ziyareti
Kandil Mesajı