Karadeniz’den Hakkari’ye Gönül Köprüsü

İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen “Trabzon’dan Hakkâri’ye Selam” projesi kapsamında Trabzon’dan Hakkari'ye 15 kişilik heyet, geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen “Trabzon’dan Hakkâri’ye Selam” projesi kapsamında Trabzon’dan Hakkari'ye gelen STK temsilcileri, muhabirler ve vatandaşlardan oluşan 15 kişilik heyet, Vali İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret etti.

Hakkari tarihçesi hakkında bilgi veren ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  Akbıyık, misafirleriyle bir süre sohbet etti.

Hakkâri, ilçe ve köylerinde hiçbir olumsuzluk olmadığını dile getiren Vali Akbıyık “Turizmi ile öne çıkan bir Hakkâri için çalışıyoruz” dedi.

Proje koordinatörü Ahmet Külekçi ve beraberindekiler ziyaretleri anısına, Vali İdris Akbıyık’a forma ve kemençe tasarımlı saat hediye etti.

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hakkari Haberleri Haberleri

Hükümlü Yakalandı
Uyuşturucu operasyonu: 2 Gözaltı
Asgari ücret belli oldu
ESOB Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Tahrip olan yollarda çalışma!