HAKKARİ OBJEKTİF HABER
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hakkari Ak Parti İl Başkanlığına tevdi edilen Abdulmuttalip Özbek’e kongre öncesi tebrik ziyaretleri devam ediyor.
Ziyaretler kapsamında, Beytüşşebap’tan Jirki aşireti kanaat önderi Tahir Adıyaman ve beraberindeki kanaat önderleri Ak Parti İl Başkanı A. Muttalip Özbek’i makamında ziyaret ederek tebrik etti.
Adıyaman, ”Geçmişe bir sünger çekerek bundan sonra önümüze bakmalıyız. Aşiretlerimiz arasına atılan ideolojik siyasi bakış açılarını bertaraf etmeliyiz. Herkes özgürce siyasi düşüncelerini paylaşmalıdır. Ben tüm Ertuşi ve Pınyanişi aşiretlerinin hizmetindeyim. Hepsi benim kardeşimdir. Asil ve kadim bir milletiz. Sizden de ricam iktidar partisi olarak ilimize ve insanlarımıza güzel hizmetler kazandırmanızdır. Tekrardan sizlere başarılar diliyorum” diye konuştu.