İrfan Değirmenci'nin yeni işi belli oldu

İrfan Değirmenci, 16 Nisan referandumu öncesinde 'Hayır' oyu vereceğini açıkladıktan sonra, Kanal D tarafından işine son verilmişti. Değirmenci, kişisel Twiter hesabından yaptığı paylaşımla, tek kişilik bir gösteri ile sahneye çıkacağını açıkladı.

"Tv haberciliğine zorunlu bir mola verdim ama aktivistlik bâkî" diyen İrfan Değirmenci, tek kişilik gösterisiyle izleyenlerin karşısına çıkacak.

Kendi yazdığı öyküleri müzikle birleştirerek bir gösteri hazırlayan Değirmenci'nin gösterisinin adı ise "Anne ben artist oldum".

İşte, İrfan Değirmenci'nin o paylaşımları:

Bu sezon hiçbir kanalda yokum. Tv haberciliğine zorunlu bir mola verdim ama aktivistlik bâkî. Hayatımı tv'de değil sahnelerde sürdüreceğim.

Epeydir biriken öykülerimi şarkılar eşliğinde size takdim edeceğim. Annemin de olurunu aldım. Şovumuzun ismi de "Anne ben artist oldum"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

18 Şüpheli Tutuklandı
Tiktok Filigransız Video İndir (2026) – %100 Çalışan Güncel Yöntemler
Hakkari Çekici ve Yol Yardım: Zirvelerin Gölgesinde Güvenli Yolculuk
Ekonomide Geri Dönüşümün Gücü: Güncel Hurda Fiyatları ve Profesyonel Hurdacı CeysanGeriKazanim.com
kitapbasimmerkezi.com Türkiye’nin En Güvenilir Kitap Basım Sitesi Mi?