İki çobanın cenazesi gölette bulundu

Elazığ'da çobanlık yapan 2 gencin Keban Baraj Gölü'nde cesetleri bulundu.

Şehsuvar köyü yakınlarında hayvan otlatan Nazmi Çetinkaya (14) ile Yusuf Yücer'in (17), giysilerini baraj gölü kıyısında bulan ve gençlerden haber alamayan köylüler, durumu 112 Acil Sağlık, jandarma ve AFAD ekiplerine bildirdi.

Ekipler tarafından yapılan incelemenin ardından bölgeye çağrılan Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliğine bağlı dalgıçlar, Keban Baraj Gölü'nde Çetinkaya ile Yücer'in cansız bedenlerini buldu.

Sudan çıkartılan cesetler, otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

Süreç ve Yasa Çağrısı
Heyetten Açıklama
Hakkari Boya Badana: Sarp Dağların ve Sert Kış Şartlarının Zorluklarına Uygun Çözümler
Süreç Sabote Ediliyor
Sürecin başarısı muhalefetin desteğiyle mümkün