Hrant Dink davasında 5 tahliye

AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin jandarma ve eski emniyet görevlileri ve ana dava hükümlülerinin de aralarında bulunduğu 83 sanıklı dava görüldü.

Aralarında İstanbul Emniyet eski Müdürü Celalettin Cerrah, İstanbul Emniyet İstihbarat Şubesi eski Müdürü Ahmet İlhan Güler, Trabzon İl Jandarma eski Komutanı Albay Ali Öz’ün de bulunduğu 83 sanıklı Hrant Dink davasının duruşması İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

Sanıkların ifadeleri ardından iddia makamı verdiği mütalaada, tutuklu Bekir Yokuş, Ecevit Emir, Emre Cingöz, Hacin Şerif Şimşek ve Şeref Ateş’in tahliyelerini talep etti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

İzeltaş Lokma ve Anahtar Takımı İnceleme ve Tavsiyeler
AK Parti ve TİP'i ziyaret edecek
Irkçı saldırı protesto edildi
Öcalan için miting açıklaması
TBMM Genel Kurulu'nda