HDP'li dört belediyeye daha kayyum atandı

Diyarbakır'ın Merkez Yenişehir ve Hazro, Şırnak'ın İdil ve Tunceli'nin Mazgirt ilçesine bağlı Akpazar Belediyelerine kayyum atandı.

Diyarbakır'ın Merkez Yenişehir ve Hazro, Şırnak'ın İdil ilçesi ve Tunceli'nin Mazgirt ilçesine bağlı Akpazar Belde Belediye Başkanları görevden uzaklaştıtılarak yerine kayyum atandı.

Hazro Belediye Başkanı Ahmet Çevik'in yerine Hazro Kaymakamı Ali Öner, Yenişehir Belediye Başkanı Belgin Diken'in yerine ise Yenişehir Kaymakamı Murat Beşikçi göreve getirildi. 

Şırnak'ın İdil ilçesinde ise Belediye Başkanı Songül Erden görevden uzaklaştırılarak yerine İdil Kaymakamı Zafer Sağ getirildi.

Tunceli'nin Mazgirt ilçesine bağlı Akpazar Belediyelerine kayyum atandı.

Böylece 31 Mart yerel seçimlerinin ardından kayyım atanan HDP’li belediye sayısı ise 20’ye yükseldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

Detaylar netleşmeye başladı
Yeniden yapılanma süreci başladı
8 milletvekili gözaltında
2 Bin 763 Kontrol Noktası Kaldırıldı
Küçük Daire Dekorasyonu İçin Alan Kazandıran 15 Profesyonel Öneri