HDP “Halk Şöleni” için broşür dağıttı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari İl Örgütü, “1 Eylül Dünya Barış” günü münasebetiyle çarşı merkezinde esnaf ve vatandaşlara 5 bin adet broşür dağıttı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Belediye Eş Başkanı Cihan Karaman, HDP İl Eş Başkanları Sinan Kaya, Sipan Turan ile beraberindeki belediye encümenleri ve partililer “1 Eylül Dünya Barış” günü etkinliği çerçevesinde çarşı merkezinde esnaf ve vatandaşlara 5 bin adet broşür dağıtarak halkı “Demokrasi Şölenine” davet etti. 

“Onurlu Barış İçin Demokratik Çözüm” şiarıyla başlayacak etkinliğe HDP Hakkari Milletvekili Sait Dede, Muş Milletvekili Şevin Coşkun’un katılacağı belirtildi. Koma Pel ve yerel sanatçıların da sahne alacağı “Demokrasi Şöleni” saat 15:00 da Kent Parkta düzenlenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

143 Yerleşim Yeri Ulaşıma Açıldı
Zernek barajı dondu!
Çukurca’dan Doğalgaz Çağrısı!
Türkiye Finallerinde
22 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi