HAYTAP’ tan Hakkari’ye 1,5 ton mama bağışı

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne 1,5 ton kedi ve köpek maması bağışında bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yüzlerce başıboş kedi ve köpeğin bulunduğu Hakkari’ye Haytap mama desteğini sürdürüyor. Haytap Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne 1,5 ton kedi ve köpek maması hibe ettiği belirtildi.

Hakkari’ye ulaşan kedi ve köpek maması Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı sokak hayvanları Rehabilitasyon ve kısırlaştırma merkezimize boşaltılarak yetkililer tarafından teslim alındı.

Hakkari Belediyesi yetkilileri ise, Haytap konfederasyonuna teşekkür ettiler.

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hakkari Haberleri Haberleri

Hastalara Moral Ziyareti
ESOB Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Yeni Aile Sağlığı Merkezi açıldı
CHP'ye ziyaret
2026 bütçesine tepki!