Hakkari’nin milli güreşçileriden Vali Taşyapan’a ziyaret

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, milli güreşçiler Havin Selçuk, Melek Tokay, Hamza Ediş ve Cemil Kanat ile antrenörleri Kübra Bayram ve Veysi Duman, Hakkari Valisi İbrahim Taşyapan’ı makamında ziyaret etti.

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım beraberindeki milli güreşçiler ve antrenörleriyle birlikte Hakkari Valisi İbrahim Taşyapan’ı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, milli sporcuların katılacağı Balkan Şampiyonası öncesindeki hazırlıkları ve çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Sporcuların şampiyona sürecindeki hazırlıkları hakkında Vali Taşyapan’a bilgi verildi.

Vali Taşyapan’dan sporculara başarı dileği

Vali İbrahim Taşyapan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, milli sporcular ve antrenörlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan milli güreşçiler Havin Selçuk, Melek Tokay, Hamza Ediş ve Cemil Kanat ile antrenörleri Kübra Bayram ve Veysi Duman’a başarılar dileyen Taşyapan, sporculara şampiyona öncesinde başarı temennisinde bulundu.

Ziyaret, günün anısına çekilen fotoğrafın ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Milli takım kadrosunda
Borç ve e-haciz çağrısı
Gözler diğer belediyelerde
Araçta hasar meydana geldi
Hakkari’de pes dedirten hırsızlık!