Hakkarili Sporcu Lüleburgaz Gençlik Spora transfer oldu

Lüleburgaz Gençlik Spora transfer olan Hakkarili masa tenisçisi Dindar Mühürdaroğlu marmara özel sporcularda 2. olarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bir süre önce Lüleburgaz Gençlik Spora transfer olan Hakkarili masa tenisçisi Dindar Mühürdaroğlu marmarada düzenlenen masa tenisi yarışmasında özel sporcularda 2. olarak hem transfer olduğu takıma ilk zaferi yaşattı hemde 13 Martta düzenlenecek olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Hakkari'de yaklaşık 10 yıldır profesyonel anlamda masa tenisi oynayan genç sporcu Dindar Mühürdaroğlu, yıllarca Hakkari'yi Türkiye şampiyonalarında temsil ettiğini belirterek, transfer olduğu Lüleburgaz Gençlik Spor içinde elinden geldiğini yapacağını söyledi. 

Hakkarili masa tenisi antrenörü Sinan Mühürdaroğlu; TÖSSFED Masa Tenisi 1.Bölge Şampiyonasında Lüleburgaz Gençlik Spora transfer ettiğim sporcum Dindar Mühürdaroğlu 2.olup Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır finallerde başarılar dilerim' dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

1 Mayıs mesajı
Kazada hayatını kaybetti
İl Başkanı Yaşar istifa etti
Hakkari il başkanı istifa etti
Aranan 113 şahıs yakalandı