Hakkarili Madenci Çiftçi’den 4 Aralık Madenciler Günü mesajı

Hakkari’de faaliyet gösteren Çağlar Madenciliğin sahibi İsmet Çiftçi  '4 Aralık Dünya Madenciler Günü'nü yayımladığı mesaj ile kutladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Dünyanın en kadim mesleklerinin başında gelen madenciliğin, Türkiye’nin ve Hakkari’nin geleceği için büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Çiftçi, alın terleri ile yer altındaki cevheri gün ışığıyla buluşturan madencilere teşekkür etti.

Çiftçi mesajında şu ifadelere yer verdi: “Madenciler emek ve alın terleriyle hayatımızın her alanına büyük katkılar sunuyor. Ülkemizin yer altı kaynaklarını gün ışığı ile buluşturan, çıkardıkları cevherle yarınımızı aydınlatan madencilerimizin  4 Aralık Dünya Madenciler Günü kutlu olsun”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Vali Taşyapan’a Ziyaret
25+ Yayın Tek Noktada
Bulunan Şahsı tutukladı
50 kişiyi işe alacak!
Evleri Su Altında Bıraktı