Hakkârili genç İstanbul'da öldürüldü

İstanbul'da meydana gelen silahlı kavgada Hakkari nüfusuna kayıtlı Ömer Danış hayatını kaybederken, Yunus Danış ağır yaralandı.

Olay, İstanbul 4. Levent Oto Sanayi'de meydana geldi. Yüksekovalı Ömer Danış ve Yunus Danış  ile kimliği belirsiz kişiler arasında silahlı kavga yaşandı. Kavgada Ömer Danış vücuduna isabet eden kurşunlar sonrası hayatını kaybederken, Yunus Danış ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.


Hayatını kaybeden Ömer Danış'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Masaya Yatırıldı
Herkese Minnettarız
Vekillerden Bakanlığına Çağrı!
Soruşturmada Takipsizlik Kararı
Makamında Ağırladı