Hakkarili Eğitimci Derin'den örnek davranış!

Tekser camisi'nin ve okulla giden öğrencilerin kullandığı tahrip olan merdivenler Hakkari muhtarlar derneği başkanı ve Sümbül mahalle Muhtar Ferdi Aksaç'ın girişimi ile Van'da yaşayan Eğitimci Metin Derin tarafından yapıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Sümbül Mahallesindeki Tekser konutları içerisinde bulunan Abdulkadir Geylani camisi'nin anayola çıkan merdivenleri ve çoğunluklada öğrencilerin okul güzergahı olarak kullandığı merdivenler Hakkari'nin zorlu kış aylarının etkisi ile tamamen tahrip olup kullanılmayacak hale gelmişti. Sümbül Mahalle muhtarı Ferdi Aksaç'ın girişimi ile Van Damla Rehabilitasyon merkezi sahibi Eğitimci Metin Derin tarafından yapıldı.

Hakkarili olduğunu ve Van'da yaşadığını dile getiren Derin " Hiç bir zaman Hakkari'den kopmadım. Memleketimin insanlarını seviyorum ne zaman bana ihtiyaç duyulursa ben her zaman hazırım. " dedi. 

Başkan Muhtar Aksaç ise, eğitimci Derin'e katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerini sundu.

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hakkari Haberleri Haberleri

Vali Ali Çelik’ten Taziye Ziyareti
Kendi evinde berabere kaldı
İçişleri Bakanlığı Personel Alacak
TBB Desteği Derecik’e Ulaştı
Şeva Yeldayê Programı