Hakkari'de zabıta denetimleri artırdı!

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentte faaliyetini sürdüren fırın, pastane ve döner salonlarını denetledi.

Günlük alarak farklı işletmeleri denetleyen zabıta müdürlüğü ekipleri denetimlerde taviz vermiyor.  Fırın, pastane ve döner salonlarında maske, mesafe ve temizlik denetimi yaptı.

İşletmeleri uyaran Zabıta Müdürü Adil Demir, kuralları ihlal edenleri kesinlikle af etmeyeceklerini söyledi.

İnsan sağlığının her şeyden önce geldiğini belirten Demir, alınan tedbirler kapsamında paket servisi dışında tespit ettikleri aksaklıklara asla izin vermeyeceklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hakkari Haberleri Haberleri

Macit Piruzbeyoğlu
Naci Görürden Hakkari uyarısı!
Yetkililere acil önlem çağrısı
Onat’ın cenaze törenine katıldı
Yıkım kader değil, ihmal sonucu