Hakkari'de yiyecek bulmaya çalışan dağ keçileri görüntülendi

Hakkari'de kar yağışı sonrası aç kalan dağ keçileri, Sümbül Dağı eteklerinde yiyecek bulmaya çalışırken görüntülendi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER
 

Yaban hayatının zengin olduğu Hakkari'de yaşamını sürdüren koruma altındaki dağ keçileri, yiyecek bulmak için 3 bin 487 rakımlı Sümbül Dağı eteklerindeki yerleşim yerine kadar iniyor.

Bu durumu fırsata dönüştüren vatandaşlar ve doğaseverler de ilgiyle izledikleri dağ keçilerini cep telefonları kamerası ve fotoğraf makineleri ile görüntüleme fırsatı buldu.

Doğaseverden Emin Noyan, dağ keçilerini görüntülemekten mutlu olduğunu ifade ederek, "Hakkari'nin yaban hayatı açısından son derece zengin olduğunu bir kez daha gördük. Coğrafyamız muhteşem bir doğaya sahip, Ne yazıkki kaçak avcılar gelip dağ keçilerini avlıyorlar biz de gördüklerimizi ihbar ediyoruz. Bütün bu güzelliklerin korunarak kayıt altına alınması gerekiyor." dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Maden eylemi meclise taşındı
7 büyüklüğünde deprem riski var
‘Aile Sağlık Merkezi' yapılıyor
Hakkari İİMEK toplantısı yapıldı
Konteyner kurulumu başladı