Hakkari'de yarın elektrikler kesilecek

VEDAŞ; Hakkari; Yüksekova, Şemdinli ve Derecik ilçelerine bağlı köy ve mahallelerde planlı bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapacak.

Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) Hakkari İl Müdürlüğü Hakkari merkez ile Yüksekova, Şemdinli ve Derecik ilçelerine bağlı bazı köy ve mahallelerde 5 Ağustos Pazartesi (Yarın) günü elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. 

VEDAŞ İl Müdürlüğü basın biriminden yapılan bilgilendirmeye göre 5 Ağustos Pazartesi günü Hakkari Merkez 'e bağlı Doğanyurt, Işıklar, Çavuşlu, Aşağı Caltıkuru, Yukarı Caltıkuru, Doğanca, İlik, Kolbaşı, Demirli, Armutdüzü, Şahince, Ak toprak, Bağlar, Kavaklı, ve Yoncalı köylerinde planlı bakım onarım çalışmaları kapsamında yarın enerji kesintisi yapılacağı belirtildi. 

Duyuruda ayrıca Yüksekova ilçesinin Mezarlik Mahallesi, Şemdinli ilçesine bağlı Güzel Konak köyü, Derecik ilçesine bağlı Argus üs bölgesinde planlı bakım çalışması yapılacağından enerji kesintisi uygulanacağı kaydedildi.

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hakkari Haberleri Haberleri

Barış Anneleri ile Bir Araya Geldi
TÜBİTAK ile Toplantı Yapıldı
Trafiği ve Güvenliği Tehdit Ediyor
Gözler Hakkari ve Erzurum’da
Zincirleme Kaza: 3 Yaralı